Topsporttraining voor iedereen!

Physical Brothers

De trainers van Physical Brothers staan voor hoogwaardige training en programma's op maat. Zij hebben internationale ervaring en zijn zeer professioneel en geschoold in hun vak. De trainingen worden gegeven in samenwerking met o.a. de  gerenommeerde fysiotherapiepraktijk Manualfysion te Amsterdam. Deze samenwerking is tot stand gekomen om voor iedereen een optimale begeleiding te bewerkstelligen.

Wilt u doortrainen na een periode van behandeling of wilt u trainen op advies van uw fysiotherapeut of arts, dan bent u bij ons aan het goede adres. U kunt, ongeacht uw leeftijd of fitheid,  ook bij ons terecht als u behandeld en begeleid  wilt worden als een topsporter. Op het moment dat u bij ons binnenkomt zullen wij doormiddel van een intake, rekening houdend met uw fysieke klachten, het juiste trainingsprogramma voor u opstellen. De intake en eventueel een fysieke test, zorgen ervoor dat de trainingsbelasting nauwkeurig afgestemd wordt op uw belastbaarheid en persoonlijke doelen.

 

Trainers

Hein Macnack en Michiel van der Kuip zijn trainers die hun sporen in de topsport  hebben verdiend. Beiden hebben ervaring met werkzaamheden in diverse landelijke topsportprogramma's met Olympische sporters. In deze programma's hebben ze te maken met het coachen, begeleiden, trainen, adviseren en revalideren van topsporters. Deze trainers willen graag hun kennis met u delen. Van jong tot oud, topsporter of niet, beginnend sporter of ervaren sporter; iedereen is welkom bij Physical Brothers voor professionele begeleiding. Trainingen worden zowel individueel als in groepsvorm gegeven. Bij Physical Brothers is er dus topsporttraining voor iedereen! 

Nieuws

Samenwerking

Sinds mei 2014 is de samenwerking tussen Manualfysion en de Physical Brothers officieel. Beiden partijen zijn blij met de samenwerking en hopen op deze manier al hun klanten nog beter te kunnen begeleiden bij hun training en revalidatie.

Beachkorfbal clinics

Naast het beachvolleybal neemt ook korfbal in het zand een vlucht in Nederland. Deze steeds bekendere sport kan voor u georganiseerd worden. Voor het organiseren van een beachkorfbalclinic neemt u als vereniging of bedrijf contact op voor een offerte met Hein Macnack. ( 06- 21700343)

WK Beachvolleybal en beachvolleybal clinics

Eind juni  2015 vindt het WK Beachvolleybal in Nederland plaats. Wilt u als bedrijf, volleybal vereniging of andere organiserende partij alvast kennis maken met deze snel groeiende sport dan is het misschien een goed idee om een beachvolleybal clinic te organiseren. Hiervoor kunt u de Olympia-gangers, Sanne Keizer en Michiel van der Kuip benaderen. Voor een offerte neemt u contact op met Michiel van der Kuip (06-22959548) of kijkt u op de site van www.sannekeizer.nl

Wilt u kennismaken met personal training?